Retour sturen

Wanneer een product niet voldoet of defect is, kunt u het product naar ons retour sturen. Hiervoor dient u eerst contact op te nemen met ons.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via alex@lexpro.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor een retourzending kunt u te allen tijde contact opnemen via e-mail of via ons telefoonnummer. Onze medewerkers zullen na akkoord begeleiden in het retoursturen van het product. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.