Synology Disk Station DS216+

Synology Disk Station DS216+

Synology Disk Station DS216+

 • Intelligente vierstaps helderheidsinstelling voor voorste leds
 • 4K Ultra HD video versleutelen
 • Bekroonde OS - DiskStation Manager
 • Past gemakkelijk in zakelijke omgevingen
 • Uw ultieme bestandcenter
 • Het meest compatibele delen
 • Efficiënte back-upoplossing
 • All-in-One server
€ 359,00
Levertijd
Niet meer leverbaar

Productomschrijving

Beschikt over een dual-core CPU met AES-NI hardwarecoderingsengine,ondersteuning voor het Btrfs-bestandssysteem en 4K UHD transcodering,de DS216+ is een high-performance 2-bay NAS-server voor kleine ondernemingen en thuisgebruikers die op zoek zijn naar een efficiënte en veilige opslagoplossing om data te beveiligen en delen,en die van videotranscodering willen profiteren.

 

Belangrijkste specificaties

Productbeschrijving Synology Disk Station DS216+ - NAS-server - 0 GB
Type apparaat NAS-server
Verbinding met host Gigabit Ethernet
Totale opslagcapciteit 0 GB
Max. ondersteunde capaciteit 16 TB
Aantal geïnstalleerde apparaten/modules 0 (geïnstalleerd) / 2 (max.)
Afmetingen (BxDxH) 10.8 cm x 23.32 cm x 16.5 cm
Gewicht 1.25 kg
Processor 1 x Intel Celeron N3050 1.6 GHz ( Dual-Core )
Controller voor opslag RAID - SATA 6Gb/ s / eSATA 6Gb/ s - RAID 0, 1, JBOD
Netwerk 10Mb LAN, 100Mb LAN, GigE
IP-camera's ondersteund 25
Stroom 120/ 230 V wisselstroom ( 50/ 60 Hz )
Opslag besturingssysteem Synology DiskStation Manager
Garantie van de fabrikant 2 jaar garantie

Associated Documents

Kenmerken product

 • Intelligente vierstaps helderheidsinstelling voor voorste leds
 • De DS216+ is uitgerust met aanpasbare LED-lampjes vooraan,zodat u tussen vier niveaus van helderheid kunt kiezen en een schema op basis van tijd en dag kunt opstellen. Op deze manier kunt u een comfortabel en geschikt helderheidsniveau voor uw omgeving kiezen.
 • 4K Ultra HD video versleutelen
 • Voorzien van een hardware-versnelde transcodeer-engine,met de DS216+ kunt u H.264 4K / 1080p video's transcoderen en streamen naar high-definition TV,digitale mediaspelers,mobiele apparaten en computers,zodat het afspelen van video's gemakkelijk is zonder een speler van derden te installeren.
 • Bekroonde OS - DiskStation Manager
 • Synology DiskStation Manager (DSM) is een gestroomlijnd,browser-gebaseerd besturingssysteem dat op elk DiskStation en RackStation is geïnstalleerd,waardoor het beheer van uw Synology NAS moeiteloos verloopt. Met een intuïtieve gebruikersinterface maakt DSM de toegang tot en het delen van uw gegevens intelligenter en eenvoudiger. Met Synology's Package Center kunt u handige add-on paketten downloaden en installeren,die speciaal voor individuele of zakelijke vereisten zijn ontworpen,dit betekent dat u van meer entertainment of betere productiviteit op het werk kunt profiteren.
 • Past gemakkelijk in zakelijke omgevingen
 • Met de ondersteuning van Windows AD,LDAP en Domain Trust laat de DS216+ naadloze accountintegratie toe. De User Home-functie kunt automatisch de map "home" maken,voor elke gebruikersaccount,om de inspanningen van de systeembeheerder te minimaliseren zodat deze niet voor alle accounts de map "home" moet maken. Windows ACL ondersteuning van DS216+ stelt IT-admistrators in staat om via de vertrouwde Windows gebruikersinterface toegangscontroles te verfijnen en bevoegdheden voor bestanden en mappen op DS216+ op te stellen. Met compatibiliteit voor belangrijke protocollen kan de DS216+ de overheadkosten voor serverconfiguratie elimineren en de efficiëntie van IT-beheerders verbeteren.
 • Uw ultieme bestandcenter
 • File Station is een snelle en veilige functie om uw bestanden die op DS216+ werden opgeslagen te delen en beheren. Gewoon gegevens op een Mac of pc slepen,neerzetten of uploaden. Geavanceerde filters maken het zoeken naar documenten,foto's of video's gemakkelijk. Met de ingebouwde FTP of e-mailclients kunt u met de DS216+ moeiteloos bestanden organiseren en delen door middel van een geavanceerde webapplicatie. U kunt zelfs bestanden en mappen met anderen delen door hen een link te sturen. De bestanden kunnen op mobiele apparaten worden geopend via de mobiele app DS file. HTTPS,SSL/TLS encryptie en vervaldata voor links garanderen dat het delen van bestanden via het internet zeer veilig verloopt.
 • Het meest compatibele delen
 • Geniet van het probleemloos delen van bestanden via Windows,Mac en Linux platforms,aangezien DS216+een uitgebreide ondersteuning van netwerkprotocol biedt,inclusief FTP,SMB2,AFP,NFS en WebDAV. Met Windows AD en LDAP-integratie kan de DS216+ zich moeiteloos aan elke bestaande netwerkomgeving aanpassen - IT-administrators moeten geen verschillende credentials bijhouden. Over ontbrekende bestanden hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken,dankzij de functie Prullenbak die op AFP,CIFS,File Station en WebDAV wordt ondersteund. Alle bestanden die uit een gedeelde map worden verwijderd,worden automatisch in de Prullenbak geplaatst.
 • Efficiënte back-upoplossing
 • Synology DS216+ kan dienen als een gecentraliseerd back-updoel. Ongeacht of u een Windows- of Mac-gebruiker bent,u kunt van alles op uw computer een back-up maken op de Synology NAS met behulp van Cloud Station. Wanneer u een bestand wijzigt,worden de wijzigingen automatisch naar DS216+ geback-upt. Mac-gebruikers kunnen ook profiteren van de Apple Time Machine-ondersteuning. U kunt ook een back-up maken van de gegevens op uw DS216+ naar een andere DiskStation,rsync servers,externe schijven,of zelfs Amazon S3,Glacier cloud service,Windows Azure,SFR en hicloud. Met "Backup & Replication" kunt u back-uptaken plannen en de server naar een bepaald punt in de tijd herstellen,terwijl u het opslagverbruik en verwerkingstijd minimaliseert door alleen het specifieke gegevensblok op te slaan dat werd gewijzigd.
 • All-in-One server
 • Met slechts één DS216+ is het mogelijk om een grote verscheidenheid aan taken uit te voeren. DS216+ helpt uw bedrijf een concurrentievoordeel te halen door als uw multifunctionele server dienst te doen. Directory Server biedt LDAP-service,terwijl de DNS- en DHCP-pakketten u in staat stellen om een domeinnaamserver te hosten en netwerk-IP's automatisch toewijzen,zonder extra kosten. Met Synology's Proxy Server krijgt u toegang tot inhoud en kunt u controleren wie er toegang heeft tot welke website terwijl u bandbreedte bespaart. Met Web Station kunt u tot maximaal 30 websites hosten,de kantoren met Surveillance Station bewaken,met Mail Station mails versturen en ontvangen met uw eigen e-domein,printmogelijkheden delen met Printer Server,DS216+ laten fungeren als een VPN-server voor toegang tot bedrijfsmiddelen op afstand,en meer.

Wat zit er in de doos

 • Synology Disk Station DS216+
 • Netwerkkabel
Meer informatie
EAN4711174722235
LevertijdNiet meer leverbaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Synology Disk Station DS216+
Uw waardering